Spill Gratis

Buggy på Berg-og Dalbane

Spillet av motorsport

Buggy på berg-og dalbane

Buggy på Berg-og Dalbane Vurdering: 6/10

Buggy på berg-og dalbane spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet, må du konkurrere mot mange motstandere i mange forskjellige spor. Det spesielle med dette spillet er at alle sporene er lik baner som berg-og dalbaner følge, så hastigheten er garantert. Bruk pilene til å drive din buggy bil, N-tasten for å bruke lystgass og M-tasten for å Fristil. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6386 ganger. Vurdering 3179 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 32 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6386 ganger
Buggy på Berg-og Dalbane

En berg-og dalbane er en svært populær fornøyelsespark ride utviklet for fornøyelsesparker. Det er en jernbane system som stiger i designet mønstre som noen ganger har en eller flere inversjoner, som vertikale looper, som slår rytteren opp ned kort.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Buggy på Berg-og Dalbane for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Buggy på Berg-og Dalbane. Og husk at dette er et gratis spill som heter Buggy på Berg-og Dalbane og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Buggy på Berg-og Dalbane er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Buggy på Berg-og Dalbane at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Buggy på Berg-og Dalbane
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549304
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169839
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106068
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.