Spill Gratis

Crash Team Racing

Spillet av motorsport

Crash team racing

Crash Team Racing Vurdering: 7/10

Crash team racing spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En flott på linje Crash Bandicoot spill, med en flash-versjon av den populære Crash Team Racing, en PlayStation videospill fra år 1999. Du kan nå nyte de sprø løp med Crash Bandicoot og vennene hans. Du trenger bare å bruke piltastene til å kjøre go-kart det beste du kan og nå første omgang, vant dine motstandere. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 75186 ganger. Vurdering 213 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 10878 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 75186 ganger
Crash Team Racing

Crash Team Racing flash spill, en på linje versjon av spillet for PlayStation fra videospill serien Crash Bandicoot. Senere kom Crash Nitro Kart, veldig lik den originale, men med nye funksjoner, og Crash Tag Team Racing.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Crash Team Racing for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Crash Team Racing. Og husk at dette er et gratis spill som heter Crash Team Racing og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Crash Team Racing er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Crash Team Racing at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Crash Team Racing
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549778
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170337
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106585
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.