Spill Gratis

Dinosaurer Ri

Spillet av motorsport

Dinosaurer ri

Dinosaurer Ri Vurdering: 3/10

Dinosaurer ri spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje spill, er målet å kjøre et kjøretøy ridd av en baby dinosaurer. Dette er en kjempeflott og søtt spill der du må passere gjennom hele veien uten å falle ned. Du må være stabil og ikke krasje slik at du kan krysse målstreken. For å få poeng, må du samle bananer. Ha det gøy!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6934 ganger. Vurdering 2982 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 44 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6934 ganger
Dinosaurer Ri

Spillet er veldig lett å forstå. Du trenger bare å bruke pilene på tastaturet ditt, og trenger ikke å bekymre deg for skyting eller noe. Opp-og ned-pilene akselerere og bremse bilen, henholdsvis. Høyre og venstre piltast balansere bilen klokken og mot klokken, henholdsvis. Ha det gøy!

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Dinosaurer Ri for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Dinosaurer Ri. Og husk at dette er et gratis spill som heter Dinosaurer Ri og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Dinosaurer Ri er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Dinosaurer Ri at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Dinosaurer Ri
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549304
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169840
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106068
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.