Spill Gratis

Drifting

Spillet av motorsport

Drifting

Drifting Vurdering: 8/10

Drifting spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje bilspill handler om drifting med superbiler. Du har sjansen til å drive med en Nissan 350Z, en Porsche 911, en Lamborghini Murcielago og mye mer! Den satt opp av bilene er laget for driver, så se opp for håndtering og husk å teste stoppe når dekkene eller gass tank er rød.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6468 ganger. Vurdering 3247 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 20 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6468 ganger
Drifting

Drifting er en kjøreteknikk hvor føreren med vilje enn oksekalv forårsaker tap av veigrep i ​​de bakre hjul og er i stand til å opprettholde kontroll fra oppføring for å avslutte et hjørne. Drifting som en drivende teknikk er dokumentert så tidlig som på 1930-tallet som brukes av førere av Grand Prix biler av dagen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Drifting for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Drifting. Og husk at dette er et gratis spill som heter Drifting og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Drifting er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Drifting at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Drifting
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549288
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169816
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106046
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.