Spill Gratis

Dyr på Biler 3D

Spillet av motorsport

Dyr på biler 3d

Dyr på Biler 3D Vurdering: 7/10

Dyr på biler 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet med dette gratis på linje 3D racing spillet er å vinne gull i hver av de tre nivåene. Hvert nivå har opptil fire spor, og du vil rase hvert spor mot fem motstandere. I hvert løp, vil du få mesterskap poeng avhengig av endelige posisjon, tid og antall bonuser du har samlet. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6065 ganger. Vurdering 3415 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 22 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6065 ganger
Dyr på Biler 3D

Hvert nivå har tre vanskelighetsgrader. Hvis du kommer først, andre eller tredje, har du fullført sporet. Du vil motta bronse cup for tredje plass, sølv cup for andre, og den fantastiske gull cup for første.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Dyr på Biler 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Dyr på Biler 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Dyr på Biler 3D og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Dyr på Biler 3D er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Dyr på Biler 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Dyr på Biler 3D
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.