Spill Gratis

Formel Åpne-Hjul

Spillet av motorsport

Formel Åpne-hjul

Formel Åpne-Hjul Vurdering: 7/10

Formel Åpne-hjul spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis online spill handler om en fartsfylt formel veddeløp. Kjemp deg gjennom tolv låter fra hele verden, over tre forskjellige ras klasser, oppgradere til raskere biler som du går. Dette blitz spill er en av de beste de du vil spille. Grafikken er flott og kontrollene reagerer perfekt, i motsetning til andre frustrerende spill. Bruk pilene til å styre og X, N eller plass til å øke. P til pause.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6736 ganger. Vurdering 3337 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 20 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6736 ganger
Formel Åpne-Hjul

Formel biler er også kalt åpen-hjuls biler eller enkelt-seters biler. Denne kategorien beskriver biler med hjulene utenfor bilens hoveddelen og i de fleste tilfeller, ett mandat. Åpen-hjuls biler er vanligvis bygget spesielt for veddeløp, ofte med en høyere grad av teknologisk raffinement enn i andre former for motorsport.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Formel Åpne-Hjul for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Formel Åpne-Hjul. Og husk at dette er et gratis spill som heter Formel Åpne-Hjul og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Formel Åpne-Hjul er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Formel Åpne-Hjul at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Formel Åpne-Hjul
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549778
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170337
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106585
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.