Spill Gratis

Fremmed Last Lastebil

Spillet av motorsport

Fremmed last lastebil

Fremmed Last Lastebil Vurdering: 6/10

Fremmed last lastebil spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet, vil du spille som en fremmed lastebilsjåfør i en fremmed planet som er fylt med radioaktive steiner. Disse steinene er for de små fremmed som prøver å få nok av dem til å lage energi på anlegget deres. Så bruker du opp og ned piltastene for å akselerere og bremse bilen, og venstre og høyre piltaster for å balansere det slik at lasten ikke faller av.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5968 ganger. Vurdering 3384 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5968 ganger
Fremmed Last Lastebil

Lastebil spill der du må levere lasten raskt til mållinjen, men å være forsiktig på samme tid ikke å la noe falle på grunn av støt og skråninger på veien.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fremmed Last Lastebil for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Fremmed Last Lastebil. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fremmed Last Lastebil og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Fremmed Last Lastebil er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fremmed Last Lastebil at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fremmed Last Lastebil
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549288
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169817
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106046
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.