Spill Gratis

Gal Kjøre

Spillet av motorsport

Gal kjøre

Gal Kjøre Vurdering: 9/10

Gal kjøre spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet med denne gratis online spillet er å gå på en berserkgang med bilen din og overleve så lenge som mulig mens samle så mye poengsum som du kan. For å gjøre dette, bruk piltastene til å flytte rundt på skjermen og A-tasten for å skyte. Ødelegge biler og folk til å tjene poeng, enten ved å dytte dem av veien eller ved å skyte på dem. Se opp for de ulike myndigheter som vil prøve å stoppe deg. Du vil bli angrepet av helikoptre, stridsvogner og monstertrucker, blant annet. Målet med denne gratis online spillet er å gå på en berserkgang med bilen din og overleve så lenge som mulig mens samle så mye poengsum som du kan. For å gjøre dette, bruk piltastene til å flytte rundt på skjermen og A-tasten for å skyte. Ødelegge biler og folk til å tjene poeng, enten ved å dytte dem av veien eller ved å skyte på dem. Se opp for de ulike myndigheter som vil prøve å stoppe deg. Du vil bli angrepet av helikoptre, stridsvogner og monstertrucker, blant annet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5575 ganger. Vurdering 3551 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 9.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Vurdering basert på 6 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5575 ganger
Gal Kjøre

Hvis du ram en bil inn i fortauet nederst på skjermen, vil du få mer poeng for hver person den andre bilen kjører over. Hvis du ram en bil over medianen på toppen av skjermen, vil det bli kremet av en lastebil, og du vil bli tildelt enda flere poeng.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Gal Kjøre for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Gal Kjøre. Og husk at dette er et gratis spill som heter Gal Kjøre og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Gal Kjøre er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Gal Kjøre at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Gal Kjøre
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549288
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169816
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106046
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.