Spill Gratis

Galaktisk Veddeløp

Spillet av motorsport

Galaktisk veddeløp

Galaktisk Veddeløp Vurdering: 6/10

Galaktisk veddeløp spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spill handler om romskipet veddeløp i ukjente planeter over hele galaksen mot tre motstandere som ønsker å vinne så mye som du. Det er tre spill moduser i dette spillet. Karriere er for å delta i Gaia turneringen. Enkelt løp er å praktisere et spor mot tre motstandere. Tid rettssak er å konkurrere mot andre spillere som gjør de beste tidene. Hvis du vil flytte romskipet bare å trykke på piltastene. Dette er rett og slett et flott spill med høy kvalitet 3D-grafikk. Veldig anbefales.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6215 ganger. Vurdering 3310 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 42 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6215 ganger
Galaktisk Veddeløp

Et romskip, eller romskip, er en bil designet for romfart. Romferd er en flukt inn i eller gjennom verdensrommet. Det kan skje med eller uten mennesker om bord. Dette spillet handler om veddeløp med romskip. En sport rase er en konkurranse av fart, mot et mål som en klokke eller til et bestemt punkt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Galaktisk Veddeløp for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Galaktisk Veddeløp. Og husk at dette er et gratis spill som heter Galaktisk Veddeløp og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Galaktisk Veddeløp er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Galaktisk Veddeløp at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Galaktisk Veddeløp
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.