Spill Gratis

Gelé Hjul Bil

Spillet av motorsport

Gelé hjul bil

Gelé Hjul Bil Vurdering: 7/10

Gelé hjul bil spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spill handler om en plukke opp lastebil som har å samle mange baller som er spredt over hele etapper. Det høres enkelt, men det er ikke så lett. Bilen du må kjøre har æren av å ha hjulene laget av gelé, som gjør det lettere å klatre høye trinn, men også lettere å gjøre de ballene faller på grunn av kontinuerlig spretter. Målet ditt i dette spillet er å samle så mange baller som du kan og ta dem til enden av scenen. Jo flere baller du holde på lastebil, mer poengsummen du får på slutten av nivået. Enkelt og gøy!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7203 ganger. Vurdering 2876 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 114 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7203 ganger
Gelé Hjul Bil

En stor andel av alle bilspill er om racing, og en racing videospill er en sjanger av dataspill der spilleren tar i en racing konkurranse. Men det er ikke alltid sånn. Dette spillet, i særdeleshet, er det ikke. Det handler mer om å trene dine ferdigheter ved å holde ballene i deres sted.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Gelé Hjul Bil for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Gelé Hjul Bil. Og husk at dette er et gratis spill som heter Gelé Hjul Bil og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Gelé Hjul Bil er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Gelé Hjul Bil at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Gelé Hjul Bil
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.