Spill Gratis

Gokart

Spillet av motorsport

Gokart

Gokart Vurdering: 8/10

Gokart spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Handlingen av gokart spill nå til vår nettside med en fantastisk 3D-spill med morsomme løpere! Ved første kan du bare velge mellom to piloter, robot og ninja, men du kan låse opp andre som pirat eller zombie. Å styre bilen bruker piltastene og X-tasten for å aktivere turbo.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6239 ganger. Vurdering 3613 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 12 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6239 ganger
Gokart

I dette karts spillet må du vinne løp å oppgradere bilen din og tjene poeng. Hvis du får den gylne mynter du aktivere turbofart knapp å trykke X. Hver figur har ulike hastighetsegenskaper , rotasjon og akselerasjon. Din, kan du velge den som passer best til din kjørestil.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Gokart for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Gokart. Og husk at dette er et gratis spill som heter Gokart og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Gokart er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Gokart at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Gokart
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549779
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170337
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106585
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.