Spill Gratis

Kjør og Skyt

Spillet av motorsport

Kjør og skyt

Kjør og Skyt Vurdering: 9/10

Kjør og skyt spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet vil du spille onkel Weird, som kjørte sin kanon tilfeldigvis inn i en veldig merkelig verden der det finnes mange typer monstre. Bruk W og S-tasten for å akselerere og bremse, og A-og D-tastene for å balansere bilen. Sikt med musen og klikk på monstre og gjenstander for å blåse dem opp. Hva vil skje med onkel rar?

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5698 ganger. Vurdering 3463 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 9.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Vurdering basert på 10 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5698 ganger
Kjør og Skyt

En stor andel av alle bilspill er om racing, og en racing videospill er en sjanger av dataspill der spilleren tar i en racing konkurranse. Men det er ikke alltid sånn. Dette spillet, i særdeleshet, er det ikke. Det handler mer om å utøve dine balanse ferdigheter og skyte fiendene dine riktig.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kjør og Skyt for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Kjør og Skyt. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kjør og Skyt og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Kjør og Skyt er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kjør og Skyt at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kjør og Skyt
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549304
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169840
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106068
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.