Spill Gratis

Kjøring Bakover

Spillet av motorsport

Kjøring bakover

Kjøring Bakover Vurdering: 6/10

Kjøring bakover spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du er lei av å alltid konvensjonell racing, i dette gratis på linje spill du kommer til å kjøre bil og rase i revers! Dine motstandere vil også bli racing i revers, så i stedet for å se baklysene på den bakre delen av bilene, vil du se lyset fra den fremre delen. Husk at du må bruke piltastene på tastaturet som om du kjører i revers, så husk at de er invertert. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6387 ganger. Vurdering 3139 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 32 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6387 ganger
Kjøring Bakover

Dette spillet er litt mindre vanlig racing spillet sammenlignet med alle andre, noe som gjør det mer moro og verdt å gi en prøve.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kjøring Bakover for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Kjøring Bakover. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kjøring Bakover og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Kjøring Bakover er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kjøring Bakover at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kjøring Bakover
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549288
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169816
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106046
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.