Spill Gratis

Militær Jakten

Spillet av motorsport

Militær jakten

Militær Jakten Vurdering: 7/10

Militær jakten spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne krigen videospillet spiller du rollen som en soldat, og din oppgave er å fange terrorister som forsøker å få til det militære nettverket med bil. Fiender vil bli markert i rødt, så når du finner dem, presse dem av veien. Bruk pilene på tastaturet for å drive militær jeep, men se opp for det, fordi hvis du går tom for helse, vil du mislykkes oppdraget ditt. Teamet Alpha ønsker deg lykke til!. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6559 ganger. Vurdering 3053 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 16 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6559 ganger
Militær Jakten

Dette spillet har spillerne mål å ikke rase rundt sporene ved å gå på en rekke runder, men å fokusere på kamp aspekt av kjørespill, har kjøretøy som er utstyrt med våpen som brukes til å angripe motstanderne (eller selve kjøretøyet er et våpen).

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Militær Jakten for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Militær Jakten. Og husk at dette er et gratis spill som heter Militær Jakten og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Militær Jakten er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Militær Jakten at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Militær Jakten
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549179
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169704
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
105921
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.