Spill Gratis

Monster Lastebil 3d

Spillet av motorsport

Monster lastebil 3d

Monster Lastebil 3d Vurdering: 6/10

Monster lastebil 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spill handler om å kjøre et monster lastebil gjennom mange ramper, hopp og andre hindringer, og på tvers av ulike plattformer, til mållinjen. Pass på å kjøre på nok fart da hoppe til en annen plattform, fordi, hvis du faller, må du starte fra siste sjekkpunkt. Bruk pilene på tastaturet for å gjøre alt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7547 ganger. Vurdering 2732 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 64 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7547 ganger
Monster Lastebil 3d

Et monster lastebil er vanligvis stylet etter lastebiler organer, endret eller bevisst bygget med ekstremt stor fjæring og hjul. De brukes for konkurranse og hovedsakelig populær sport underholdning. I noen tilfeller er de omtalt sammen med motocross løp, gjørme bogging og traktoren trekker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Monster Lastebil 3d for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Monster Lastebil 3d. Og husk at dette er et gratis spill som heter Monster Lastebil 3d og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Monster Lastebil 3d er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Monster Lastebil 3d at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Monster Lastebil 3d
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549288
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169818
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106046
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.