Spill Gratis

Monster Lastebil i Vinter

Spillet av motorsport

Monster lastebil i vinter

Monster Lastebil i Vinter Vurdering: 6/10

Monster lastebil i vinter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spill du får på en monster lastebil. Det er vinter og alt er fullt av snømenn og stalaktitter og mye mer! Kjør til mål så fort som mulig, samle stjerner, smadre biler, snømenn, alt du ser for maksimal resultat. Oppgrader din lastebil og prøve å slå din beste resultat på ferdige nivåer. Akselerere og bremse med opp-og ned-pilene, og balansere din lastebil klokken og mot klokken med høyre og venstre piltast.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6447 ganger. Vurdering 3191 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 36 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6447 ganger
Monster Lastebil i Vinter

Et monster lastebil er vanligvis stylet etter lastebiler organer, endret eller bevisst bygget med ekstremt stor fjæring og hjul. De brukes for konkurranse og hovedsakelig populær sport underholdning. I noen tilfeller er de omtalt sammen med motocross løp, gjørme bogging og traktoren trekker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Monster Lastebil i Vinter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Monster Lastebil i Vinter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Monster Lastebil i Vinter og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Monster Lastebil i Vinter er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Monster Lastebil i Vinter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Monster Lastebil i Vinter
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.