Spill Gratis

Motorvei Galskap

Spillet av motorsport

Motorvei galskap

Motorvei Galskap Vurdering: 7/10

Motorvei galskap spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis online spillet er veldig enkel og kort, men kan være veldig morsomt og vanedannende. Du spiller som en veldig sint sjåfør, og derfor poeng vil bli tildelt til deg som du utfører gale stunts med bilen. Poengene blir deretter forvandlet til lystgass som du vil kunne bruke senere. Vær forsiktig når du røyk eller brann begynner å komme ut av bilen. Det er da du vet at du må endre biler. Men det er ingen tid til å stoppe, så trykker du på space for å hoppe på bilens tak og trykk piltastene for å hoppe til der det er en bil i nærheten. Deretter kan du hoppe igjen til en annen bil hvis du føler deg sint nok, men hvis du ønsker å holde bilen hvis taket du er på toppen av, trykk på ned-tasten. Deretter bruker du piltastene igjen å kjøre, og pil opp-tasten for å aktivere lystgass. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6260 ganger. Vurdering 3312 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 40 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6260 ganger
Motorvei Galskap

Dette spillet er veldig morsomt og vanedannende. Fart nedover motorveien og score poeng ved å hoppe mellom biler! Trykk venstre og høyre for å styre, space for å klatre på taket for å hoppe til en annen bil og deretter ned igjen for å kjøre den. Sprø stunts vil du tjene poeng og nitro. Bruk nitro til å gå veldig fort, og gjøre det på motsatt retning for å få mye mer og mye raskere.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Motorvei Galskap for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Motorvei Galskap. Og husk at dette er et gratis spill som heter Motorvei Galskap og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Motorvei Galskap er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Motorvei Galskap at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Motorvei Galskap
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.