Spill Gratis

Politiet Jage

Spillet av motorsport

Politiet jage

Politiet Jage Vurdering: 7/10

Politiet jage spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spill, politiet er etter deg. Gjør ditt beste for å bli kvitt dem og prøve å holde bilen på veien før de gir opp. Følg pilen på skjermen for å ta bilen til det angitte området for å få belønning lovet av sjefen din. Bruk dine kjøreferdigheter til maks og prøver å kvitte seg med politiet i denne gratis på linje spillet. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8109 ganger. Vurdering 2464 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 110 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8109 ganger
Politiet Jage

Akkurat som i Grand Theft Auto-filmer, etter at du slo politimannen ta bilen til det angitte området og få belønning lovet av sjefen din. Lykke til!

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Politiet Jage for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Politiet Jage. Og husk at dette er et gratis spill som heter Politiet Jage og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Politiet Jage er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Politiet Jage at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Politiet Jage
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549304
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169840
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106068
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.