Spill Gratis

Polygon Løp

Spillet av motorsport

Polygon løp

Polygon Løp Vurdering: 8/10

Polygon løp spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet, vil du kjøre i et rally over hele USA, racing mot klokken for å nå østkysten. Målet er denne enkle, når slutten av hver 12 nivåer før tiden renner ut. Brems i kurver og akselerere på rette linjer, unngå å kollidere med trær og andre biler, og oppgradere bilen din mellom nivåer for å øke dine vinnersjanser. Opp akselererer, Ned bremser, Venstre og Høyre svinger, pauser P spillet og V endrer visningen. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6024 ganger. Vurdering 3485 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 14 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6024 ganger
Polygon Løp

Målet med spillet er å komme fra begynnelsen til slutten av hver veg før tiden renner ut. Du får en tid bonus for hvert kvartal av veien du fullfører.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Polygon Løp for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Polygon Løp. Og husk at dette er et gratis spill som heter Polygon Løp og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Polygon Løp er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Polygon Løp at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Polygon Løp
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549618
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170177
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106411
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.