Spill Gratis

Racerbil skyting

Spillet av motorsport

Racerbil skyting

Racerbil skyting Vurdering: 4/10

Racerbil skyting spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Endelig et bilspill der du skyte motstandere bilen. Kjør bilen din vei rundt kjøkkenet. De er miniatyr biler som beveger seg mellom elementer av bordet som plater eller gafler. Du må løpe i full fart, kommer først i mål. Prøv å samle alle gullmynter de du kan for å få flere poeng. Samle juveler og ekstra gjenstander du finner underveis. Med piltastene på tastaturet akselererer, bremser eller løfte nesen av bilen for å unngå hindringer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5112 ganger. Vurdering 3605 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 6 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5112 ganger
Racerbil skyting

Hvis du liker bil racing, er dette en svært spesiell. Biler er, mindre enn en sukkerbit minimale størrelsen. Løpet foregår på kjøkkenet, vil du finne alle de vanlige kjøkkenutstyr, hindringer som vil gjøre din hastighet. Det er skjulte premier og bonuspoeng hvis du samler visse verdisaker som diamanter eller gull mynter. Med tastaturtastene kan du styre rattet i bilen din. Skyt de andre rytterne å vinne tid.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Racerbil skyting for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Racerbil skyting. Og husk at dette er et gratis spill som heter Racerbil skyting og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Racerbil skyting er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Racerbil skyting at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Racerbil skyting
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549288
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169817
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106046
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.