Spill Gratis

Rasere med en Hummer

Spillet av motorsport

Rasere med en hummer

Rasere med en Hummer Vurdering: 5/10

Rasere med en hummer spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du liker virkelig store lastebiler, dette er rett her spillet ditt. Du kjører en tung hær kjøretøy, og ingenting kan stå i veien for deg. Alt du trenger å gjøre er å holde lastebilen på hjul ... Ditt oppdrag er å rydde veien for hindringer, slik at soldatene som kommer etter er trygge. Ta med din misjon til og og fjerne alle nivåer før det er for sent. Spille denne gratis på linje spill og vise hva du er i stand til. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6387 ganger. Vurdering 3205 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 18 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6387 ganger
Rasere med en Hummer

Hummer var en merkevare av lastebiler og SUVer som tilhørte General Motors Company. Den første modellen markedsføres når selge en sivil versjon av Humvee, et militært kjøretøy. Det er der Hummer Takis sitt utseende fra.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Rasere med en Hummer for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Rasere med en Hummer. Og husk at dette er et gratis spill som heter Rasere med en Hummer og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Rasere med en Hummer er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Rasere med en Hummer at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Rasere med en Hummer
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549304
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169840
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106068
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.