Spill Gratis

Ri Buggy

Spillet av motorsport

Ri buggy

Ri Buggy Vurdering: 7/10

Ri buggy spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er en fantastisk buggy racing gratis på linje spill med fantastisk 3D-grafikk. Bruk piltastene på tastaturet for å kontrollere buggy. Kjøre buggy ved stranden i denne utrolige 3D-spill og nå først til målstreken slo alle rivalene dine. Det vil være hindringer på veien. Selv om du har en avlytting, vil de sakte deg ned, så vær forsiktig! Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6667 ganger. Vurdering 3154 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 20 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6667 ganger
Ri Buggy

En buggy er et kjøretøy som er designet for å bli kjørt i sand eller off vei terreng. Det har vanligvis en lys chassis, en roofless og stram karosseri og store hjul.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Ri Buggy for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Ri Buggy. Og husk at dette er et gratis spill som heter Ri Buggy og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Ri Buggy er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Ri Buggy at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Ri Buggy
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.