Spill Gratis

Skifte Gir

Spillet av motorsport

Skifte gir

Skifte Gir Vurdering: 6/10

Skifte gir spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje spill, er alt du trenger å gjøre skifte gir. Alle løpene i her vil være dra løp. Du har noen av de beste bilene å velge mellom og å rase mot med. Se turtelleren. Du må skifte gir når turtelleren nålen er i det grønne området, selv i starten. Jo nærmere det er til det røde området, jo bedre.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9440 ganger. Vurdering 2176 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 202 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9440 ganger
Skifte Gir

Girstangen er den delen av girkassen i en bil som har skiftet gafler og lar kontakten fra sjåføren til synkroniseringen. Girkasser gir gir reduksjon (eller økning i hastighet), noen ganger i forbindelse med en rettvinklet endring i retning av skaftet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Skifte Gir for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Skifte Gir. Og husk at dette er et gratis spill som heter Skifte Gir og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Skifte Gir er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Skifte Gir at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Skifte Gir
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.