Spill Gratis

Skrivebord Rally

Spillet av motorsport

Skrivebord rally

Skrivebord Rally Vurdering: 5/10

Skrivebord rally spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En gratis på linje spill der du konkurrerer i et løp med lekebiler på et skrivebord. Alle adrenalin av de store løpene på en redusert størrelse, bruker kontorutstyr å bygge krets. Du styrer den rødbrun bil, og du må være forsiktig så du ikke å rote opp klippene, fordi du vil bremse. Å styre bilen med piltastene, for å sette fart, ned til brems og sidene til vri. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7325 ganger. Vurdering 2921 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 32 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7325 ganger
Skrivebord Rally

Racing-stil miniatyr Hot Wheels eller Micro Machines, kretser bygget hjem kontorrekvisita på skrivebordet i dette morsomme blitz spill. Nyt denne biler spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Skrivebord Rally for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Skrivebord Rally. Og husk at dette er et gratis spill som heter Skrivebord Rally og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Skrivebord Rally er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Skrivebord Rally at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Skrivebord Rally
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549779
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170337
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106585
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.