Spill Gratis

Slot Racer in 3D

Spillet av motorsport

Slot racer in 3d

Slot Racer in 3D Vurdering: 6/10

Slot racer in 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spillet handler om en enkel slot løype der det eneste du kan gjøre er akselerere og bremse, som en ekte spor bil leketøy. Derfor må du se hastigheten din, slik at bilen ikke avspore, ellers vil du mislykkes. Trykk space eller venstre museklikk til å akselerere. Slipp noen av disse for å avta.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7028 ganger. Vurdering 3098 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 58 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7028 ganger
Slot Racer in 3D

Denne typen racing kalles Slot bil racing, slot bil racing eller spor racing. Det handler om en konkurransedyktig hobby av racing med elektrisk drevet miniatyr biler som er styrt av sporene i sporet som de kjører, spesielt utformet for dette formålet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Slot Racer in 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Slot Racer in 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Slot Racer in 3D og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Slot Racer in 3D er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Slot Racer in 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Slot Racer in 3D
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549618
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170177
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106411
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.