Spill Gratis

Fange gaver kjøre

Spillet av motorsport

Fange gaver kjøre

Fange gaver kjøre Vurdering: 3/10

Fange gaver kjøre spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, er julenissen en racerfører som skal fange gavene der på veien, men vær forsiktig med de andre bilene og innlandsis. For dette spillet, vil du bruke piltastene. Flytte bilen fra side til side. Dodge de andre bilene som går i motsatt retning, og kan kollidere med deg. Ta gave pakker som er på veien, vil gi poeng. Unngå flekker is og snø fra veien som vil ta bort poeng.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 32521 ganger. Vurdering 551 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 1910 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 32521 ganger
Fange gaver kjøre

I dette spillet, er julenissen en racerfører som må ta de gaver som er på veien, men vær forsiktig med andre biler og isblokker. For dette spillet bruker piltastene. En racerbil i vinter. Julenissen kjører en bil av en isete vei. I gavepakker er på vei, og du må samle hver. Med piltastene flytte bilen for å få pakkene. Du må være forsiktig med biler som kommer i motsatt retning til din. Unngå isdekker som gjør at du mister retningen og kan drepe deg. En morsom kjøring denne julen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fange gaver kjøre for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Fange gaver kjøre. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fange gaver kjøre og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Fange gaver kjøre er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fange gaver kjøre at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fange gaver kjøre
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.