Spill Gratis

Taxi Simulator

Spillet av motorsport

Taxi simulator

Taxi Simulator Vurdering: 6/10

Taxi simulator spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Med dette spillet, prøv å få i taxi driver sko. Din oppgave er å lete etter passasjerer og flytte dem til stedet der de ønsker å kjøre. Mens du er på jakt etter passasjerer, stopper tiden og du kan ri sakte. Men når du tar en passasjer, starter nedtellingen og ekstra penger vil bli belønnet for raske turer. Hold et øye med tilstanden på bilen og bensinmåler, fordi bensin og bil reparasjoner kan kun kjøpes med penger. Alle destinasjoner er flagget på kartet. Vær forsiktig med politiet!. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8294 ganger. Vurdering 2444 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 88 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8294 ganger
Taxi Simulator

En drosje, også taxi eller cab, er et kjøretøy med en driver som brukes av passasjerer for en ikke-delt ri. En drosje flytter sine kunder mellom steder for sine valg, i motsetning til andre former for offentlig transport, hvor plukke opp og slippe av steder bestemmes av tjenesteleverandøren og ikke av passasjeren.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Taxi Simulator for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Taxi Simulator. Og husk at dette er et gratis spill som heter Taxi Simulator og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Taxi Simulator er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Taxi Simulator at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Taxi Simulator
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.