Spill Gratis

Transportere Zombier

Spillet av motorsport

Transportere zombier

Transportere Zombier Vurdering: 7/10

Transportere zombier spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spill handler om å kjøre, selv om den har noen zombier involvert. Når du endelig dreper zombier, er det bare et tidsspørsmål før de kommer tilbake til livet igjen. Du må ta zombiene langt vekk fra byen og brenne dem. Først av alt må du plukke dem opp og legg dem på lastebilen ved å klikke og dra med musen. Deretter kjører lastebilen med opp og ned piltastene. Når du kommer til brann, klikke og dra zombier ut av lastebilen og inn i ilden.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6458 ganger. Vurdering 3341 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 20 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6458 ganger
Transportere Zombier

En zombie er en levende skapning ofte funnet i fiktive miljøer av fantasi eller redsel. De er vanligvis avbildet som tankeløse, reanimated likene med en hunger etter menneskekjøtt. Det blir ofte antatt at zombier adlyde viljen til den personen som har returnert dem til livet. I dataspill, zombier tendens til å kjempe uten våpen, og i tilfelle av å ha dem, er ofte ikke veldig nøyaktig.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Transportere Zombier for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Transportere Zombier. Og husk at dette er et gratis spill som heter Transportere Zombier og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Transportere Zombier er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Transportere Zombier at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Transportere Zombier
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549779
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170337
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106585
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.