Spill Gratis

Vraket Biler

Spillet av motorsport

Vraket biler

Vraket Biler Vurdering: 6/10

Vraket biler spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet, er din eneste mål å ødelegge minst de bilene som er merket opp på den øvre delen av skjermen. Kranen er plassert på toppen av en krets gjennom hvilken masse hastighet biler kjører. Bruk pilene på tastaturet for å bevege kranen og få impuls å treffe bilene så sterk som mulig med rive ballen. De vil ikke telle som havarerte før de er snudd. En perfekt anti-stress spillet. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8561 ganger. Vurdering 2689 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 58 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8561 ganger
Vraket Biler

En riving ball er en tung stål ball, vanligvis hang fra en kran, som brukes hovedsakelig for riving store bygninger, selv om den har mange andre rive formål. Selv om riving ball er fortsatt den mest effektive måten å rasere en konkret ramme struktur, er det avtagende i bruk.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Vraket Biler for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Vraket Biler. Og husk at dette er et gratis spill som heter Vraket Biler og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Vraket Biler er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Vraket Biler at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Vraket Biler
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549779
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170337
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106585
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.