Spill Gratis

Fly Kampen

Spillet av multispiller

Fly kampen

Fly Kampen Vurdering: 6/10

Fly kampen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En dobbeltdekker slåssespill for to spillere. Instruksjoner: Trykk på en tast for å starte. Spiller 1: "Q" for å begynne å skyte, "W" for å øke og "A" å tape. Spiller 2: "O" for å begynne å skyte, "P" for opp og "L" for å laste ned. Kjemp mot vennene dine i denne luftkamper der du må flytte flyet ditt rundt på skjermen uten å treffe noe. Du må skyte fiender for å få ikke når bakken. Flytte skipet rundt på skjermen mens jakter alle fiendene som dukker opp på himmelen beskytte landet og territoriet i dette spillet for to personer kan spille samtidig.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12430 ganger. Vurdering 1711 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 452 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12430 ganger
Fly Kampen

Pilot en primitiv krigføring fly på himmelen. Jakt alle fiender med din lille flyet samtidig beskytte landet ditt fra luftbårne invasjon. Vi er i en krig, og flyene har til å forsvare landet, må du patruljere himmelen som fiender prøver å nå. Brann dine våpen mot fienden for å forhindre fra å nå bakken. Skipet beveger seg i den retningen du vil, så gå ofte skiftende retning til å sikte og skyte fiender fallskjermer. Ødelegge alt du kan for å holde landet trygt. Og slå din venn få flere poeng enn ham.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fly Kampen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Multispiller flash spill kalt Fly Kampen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fly Kampen og det er relatert til Multispiller. Vårt nye spill Fly Kampen er en av de beste spillene i Multispiller du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fly Kampen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fly Kampen
BAKSIDE

Multispiller mest spilte spillene

Multispiller UNO Spillkort SPILLER ►

Multispiller uno spillkort

4
4 av 10 - 71798 stemmer
Spilte
761781
ganger

UNO kortspill online. Det er et multiplayer spill, i dette tilfellet de andre spillerne blir spilt av datamaskinen. Det spilles med musen og målet er å gå tom for kort først. Du tjener poeng. Du må være å sette kortene på bordet for å være i samme farge eller samme antall som du har noen fra kortene dine. Disse brevene med figurene fra Disney-filmen Aladdin. Vi må prøve å stoppe de første alle kortene på bordet og deretter avstå hvilken som helst bokstav. Det er morsomt og vaneda ...

Tabellen Fotball SPILLER ►

Tabellen fotball

6
6 av 10 - 3486 stemmer
Spilte
33001
ganger

I dette spillet kan du spille bord fotball, er fotball spilles på et bord satt opp som en fotballbane. For å spille må du starte ved å velge mellom tre forskjellige felttyper: spille på gress, på stranden eller på isen. Og du kan også velge å spille alene eller i multiplayer-modus. Instruksjoner: 1 player mode - bruke opp-og ned-pilene til å flytte utstyr i ønsket retning; 2 spiller modus - Utfordre dine venner i multiplayer-modus. Utnytte opp og ned pilene for spiller 1 og eller tast ...

Connect4 SPILLER ►

Connect4

3
3 av 10 - 1728 stemmer
Spilte
30420
ganger

Den klassiske koble 4 spillet. Instruksjoner: Klikk for å sette prikken hvor du vil.