Spill Gratis

Missiler mot spøkelser

Spillet av multispiller

Missiler mot spøkelser

Missiler mot spøkelser Vurdering: 5/10

Missiler mot spøkelser spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

To-player spill der du må fullføre alle mulige fantomer med brann raketter mot dem. Få flere poeng enn motstanderen til å være vinneren, skyte de onde spøkelser. Du kan velge mellom to forskjellige spillmoduser. Instruksjoner: Spiller en må skyte med shift-tasten, og spiller 2 har å gjøre med styretasten. Beregn din rakett behov for å nå noen av spøkelsene nå. Yngre spøkelser vil gi deg flere poeng enn store. Beat motstanderen din og ødelegge alle spøkelsene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 20359 ganger. Vurdering 1012 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1116 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 20359 ganger
Missiler mot spøkelser

shooter spill der du må starte hver rakett på tide å når et par spøkelse. To personer kan spille samtidig med to taster på tastaturet forskjellige, en for hver spiller å lansere raketter. Ghosts går gjennom toppen av skjermen, og du må ødelegge raketter. Fra plattformen må du bli skutt for å komme til toppen på samme tid som en av fiendene rett på og eksplosjonen ødela. De er små du får flere poeng enn de store som er enklere å drepe.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Missiler mot spøkelser for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Multispiller flash spill kalt Missiler mot spøkelser. Og husk at dette er et gratis spill som heter Missiler mot spøkelser og det er relatert til Multispiller. Vårt nye spill Missiler mot spøkelser er en av de beste spillene i Multispiller du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Missiler mot spøkelser at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Missiler mot spøkelser
BAKSIDE

Multispiller mest spilte spillene

Multispiller UNO Spillkort SPILLER ►

Multispiller uno spillkort

4
4 av 10 - 71798 stemmer
Spilte
761798
ganger

UNO kortspill online. Det er et multiplayer spill, i dette tilfellet de andre spillerne blir spilt av datamaskinen. Det spilles med musen og målet er å gå tom for kort først. Du tjener poeng. Du må være å sette kortene på bordet for å være i samme farge eller samme antall som du har noen fra kortene dine. Disse brevene med figurene fra Disney-filmen Aladdin. Vi må prøve å stoppe de første alle kortene på bordet og deretter avstå hvilken som helst bokstav. Det er morsomt og vaneda ...

Tabellen Fotball SPILLER ►

Tabellen fotball

6
6 av 10 - 3486 stemmer
Spilte
33014
ganger

I dette spillet kan du spille bord fotball, er fotball spilles på et bord satt opp som en fotballbane. For å spille må du starte ved å velge mellom tre forskjellige felttyper: spille på gress, på stranden eller på isen. Og du kan også velge å spille alene eller i multiplayer-modus. Instruksjoner: 1 player mode - bruke opp-og ned-pilene til å flytte utstyr i ønsket retning; 2 spiller modus - Utfordre dine venner i multiplayer-modus. Utnytte opp og ned pilene for spiller 1 og eller tast ...

Connect4 SPILLER ►

Connect4

3
3 av 10 - 1728 stemmer
Spilte
30431
ganger

Den klassiske koble 4 spillet. Instruksjoner: Klikk for å sette prikken hvor du vil.