Spill Gratis

Monstre Konkurranser

Spillet av multispiller

Monstre konkurranser

Monstre Konkurranser Vurdering: 5/10

Monstre konkurranser spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spill med en venn til både kaste deg hodeskaller, for å se hvem som gir flere ganger. Målet ditt i dette spillet er å kaste skallen til motstanderen og at dette ikke klarer å returnere. Hver figur har sine egne kvaliteter til å vinne. Du må starte spillet ved å velge hvert et tegn. Hovedpersonene i spillet er de klassiske tegnene på Halloween parter som hekser eller vandøde. Du må velge spiller og hver er satt til side for skjermen. Kast en hodeskalle som hver spiller må returnere det motsatte. Hvis du ikke klarer å returnere den og du anstrengt, har du mistet spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 14675 ganger. Vurdering 1452 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 568 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 14675 ganger
Monstre Konkurranser

To spillers spill hvor du har å gjøre motstanderen ikke returnere målet, som i dette tilfellet er leder av et skjelett, som gir deg sin skallen for deg å spille. Du må flytte opp og ned på skjermen for å gå fra en hodeskalle til en annen spiller. Hvis en av de to tegn som ikke går i tilbake hodet, har mistet spillet. Det er en veldig morsom Halloween spill der karakterene gjøre originale ting. Du kan også spille en enkelt person hvis du konkurrerer mot datamaskinen. Denne Halloween spille mot dine venner.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Monstre Konkurranser for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Multispiller flash spill kalt Monstre Konkurranser. Og husk at dette er et gratis spill som heter Monstre Konkurranser og det er relatert til Multispiller. Vårt nye spill Monstre Konkurranser er en av de beste spillene i Multispiller du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Monstre Konkurranser at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Monstre Konkurranser
BAKSIDE

Multispiller mest spilte spillene

Multispiller UNO Spillkort SPILLER ►

Multispiller uno spillkort

4
4 av 10 - 71798 stemmer
Spilte
761781
ganger

UNO kortspill online. Det er et multiplayer spill, i dette tilfellet de andre spillerne blir spilt av datamaskinen. Det spilles med musen og målet er å gå tom for kort først. Du tjener poeng. Du må være å sette kortene på bordet for å være i samme farge eller samme antall som du har noen fra kortene dine. Disse brevene med figurene fra Disney-filmen Aladdin. Vi må prøve å stoppe de første alle kortene på bordet og deretter avstå hvilken som helst bokstav. Det er morsomt og vaneda ...

Tabellen Fotball SPILLER ►

Tabellen fotball

6
6 av 10 - 3486 stemmer
Spilte
33001
ganger

I dette spillet kan du spille bord fotball, er fotball spilles på et bord satt opp som en fotballbane. For å spille må du starte ved å velge mellom tre forskjellige felttyper: spille på gress, på stranden eller på isen. Og du kan også velge å spille alene eller i multiplayer-modus. Instruksjoner: 1 player mode - bruke opp-og ned-pilene til å flytte utstyr i ønsket retning; 2 spiller modus - Utfordre dine venner i multiplayer-modus. Utnytte opp og ned pilene for spiller 1 og eller tast ...

Connect4 SPILLER ►

Connect4

3
3 av 10 - 1728 stemmer
Spilte
30420
ganger

Den klassiske koble 4 spillet. Instruksjoner: Klikk for å sette prikken hvor du vil.