Spill Gratis

Romskip i stjerneskip

Spillet av multispiller

Romskip i stjerneskip

Romskip i stjerneskip Vurdering: 5/10

Romskip i stjerneskip spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

UFO ødelegge alle fiender. Skyte alle de fremmede UFOer som vises på skjermen før de ødelegger deg. Du kan spille dette spillet i single player modus eller to player modus. Hvis du spiller din egen, bruke pilene til å flytte og mellomromstasten til å skyte. I dual mode, må en spiller spille med WASD-tastene og space, og den andre med piler og SHIFT-tasten. Flying med din lille skipet innen fremmed territorium, full av farlige UFOer skyte deg med laserpistoler. Du må smette unna alle skuddene fra å ødelegge din opp i verdensrommet territorium.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 17801 ganger. Vurdering 1130 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1468 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 17801 ganger
Romskip i stjerneskip

Krig av romskip, UFOer alt du vil finne er i oppdrag å ødelegge. Du har å smette unna alle angrep i ​​form av lasere og alle typer våpen romvesener og vil bli brukt mot deg. Fly trygt gjennom verdensrommet i skipet ditt, se og spionere fiender av menneskeheten. Å spille starship spillene vi tilbyr et morsomt og avhengighetsskapende spill for å ødelegge UFOer og flygende tallerkener i verdensrommet. Skyte lyn og ødela skipene som angriper deg. Du må treffe flere ganger i hvert UFO å ødelegge dem, fordi de har et beskyttende skjold som gjør det vanskelig å drepe.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Romskip i stjerneskip for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Multispiller flash spill kalt Romskip i stjerneskip. Og husk at dette er et gratis spill som heter Romskip i stjerneskip og det er relatert til Multispiller. Vårt nye spill Romskip i stjerneskip er en av de beste spillene i Multispiller du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Romskip i stjerneskip at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Romskip i stjerneskip
BAKSIDE

Multispiller mest spilte spillene

Multispiller UNO Spillkort SPILLER ►

Multispiller uno spillkort

4
4 av 10 - 71798 stemmer
Spilte
761575
ganger

UNO kortspill online. Det er et multiplayer spill, i dette tilfellet de andre spillerne blir spilt av datamaskinen. Det spilles med musen og målet er å gå tom for kort først. Du tjener poeng. Du må være å sette kortene på bordet for å være i samme farge eller samme antall som du har noen fra kortene dine. Disse brevene med figurene fra Disney-filmen Aladdin. Vi må prøve å stoppe de første alle kortene på bordet og deretter avstå hvilken som helst bokstav. Det er morsomt og vaneda ...

Tabellen Fotball SPILLER ►

Tabellen fotball

6
6 av 10 - 3486 stemmer
Spilte
32868
ganger

I dette spillet kan du spille bord fotball, er fotball spilles på et bord satt opp som en fotballbane. For å spille må du starte ved å velge mellom tre forskjellige felttyper: spille på gress, på stranden eller på isen. Og du kan også velge å spille alene eller i multiplayer-modus. Instruksjoner: 1 player mode - bruke opp-og ned-pilene til å flytte utstyr i ønsket retning; 2 spiller modus - Utfordre dine venner i multiplayer-modus. Utnytte opp og ned pilene for spiller 1 og eller tast ...

Connect4 SPILLER ►

Connect4

3
3 av 10 - 1728 stemmer
Spilte
30298
ganger

Den klassiske koble 4 spillet. Instruksjoner: Klikk for å sette prikken hvor du vil.