Spill Gratis

Tabellen Fotball

Spillet av multispiller

Tabellen fotball

Tabellen Fotball Vurdering: 6/10

Tabellen fotball spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet kan du spille bord fotball, er fotball spilles på et bord satt opp som en fotballbane. For å spille må du starte ved å velge mellom tre forskjellige felttyper: spille på gress, på stranden eller på isen. Og du kan også velge å spille alene eller i multiplayer-modus. Instruksjoner: 1 player mode - bruke opp-og ned-pilene til å flytte utstyr i ønsket retning; 2 spiller modus - Utfordre dine venner i multiplayer-modus. Utnytte opp og ned pilene for spiller 1 og eller tasten på tastaturet W og S for å spille med spilleren to.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 33172 ganger. Vurdering 569 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 3486 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 33172 ganger
Tabellen Fotball

Bordfotball eller foosball eller bordfotball. Spille en fotballkamp på datamaskinen din med denne fotballkampen simulator. Du må kontrollere radene av spillerne på laget ditt. En rød og en blå. Du må prøve å få ballen til målet om motstanderen. Målet er å score mål i målet av fienden. Du må prøve å ikke plassere noen mål. Spor dine spillere med presisjon og score så mange mål som mulig. En virtuell versjon av livets spill. Lær å spille fotball med denne simulatoren foosball, foosball, eller bordfotball.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Tabellen Fotball for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Multispiller flash spill kalt Tabellen Fotball. Og husk at dette er et gratis spill som heter Tabellen Fotball og det er relatert til Multispiller. Vårt nye spill Tabellen Fotball er en av de beste spillene i Multispiller du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Tabellen Fotball at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Tabellen Fotball
BAKSIDE

Multispiller mest spilte spillene

Multispiller UNO Spillkort SPILLER ►

Multispiller uno spillkort

4
4 av 10 - 71798 stemmer
Spilte
762027
ganger

UNO kortspill online. Det er et multiplayer spill, i dette tilfellet de andre spillerne blir spilt av datamaskinen. Det spilles med musen og målet er å gå tom for kort først. Du tjener poeng. Du må være å sette kortene på bordet for å være i samme farge eller samme antall som du har noen fra kortene dine. Disse brevene med figurene fra Disney-filmen Aladdin. Vi må prøve å stoppe de første alle kortene på bordet og deretter avstå hvilken som helst bokstav. Det er morsomt og vaneda ...

Connect4 SPILLER ►

Connect4

3
3 av 10 - 1728 stemmer
Spilte
30598
ganger

Den klassiske koble 4 spillet. Instruksjoner: Klikk for å sette prikken hvor du vil.

Missiler mot spøkelser SPILLER ►

Missiler mot spøkelser

5
5 av 10 - 1116 stemmer
Spilte
20521
ganger

To-player spill der du må fullføre alle mulige fantomer med brann raketter mot dem. Få flere poeng enn motstanderen til å være vinneren, skyte de onde spøkelser. Du kan velge mellom to forskjellige spillmoduser. Instruksjoner: Spiller en må skyte med shift-tasten, og spiller 2 har å gjøre med styretasten. Beregn din rakett behov for å nå noen av spøkelsene nå. Yngre spøkelser vil gi deg flere poeng enn store. Beat motstanderen din og ødelegge alle spøkelsene.