Spill Gratis

Multispiller UNO Spillkort

Spillet av multispiller

Multispiller uno spillkort

Multispiller UNO Spillkort Vurdering: 4/10

Multispiller uno spillkort spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

UNO kortspill online. Det er et multiplayer spill, i dette tilfellet de andre spillerne blir spilt av datamaskinen. Det spilles med musen og målet er å gå tom for kort først. Du tjener poeng. Du må være å sette kortene på bordet for å være i samme farge eller samme antall som du har noen fra kortene dine. Disse brevene med figurene fra Disney-filmen Aladdin. Vi må prøve å stoppe de første alle kortene på bordet og deretter avstå hvilken som helst bokstav. Det er morsomt og vanedannende å spille med venner. Spillet kommer fra det offisielle nettstedet til Disney.co.uk Spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 761798 ganger. Vurdering 7 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 71798 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 761798 ganger
Multispiller UNO Spillkort

UNO er et kortspill online multiplayer der du må la alle kortene på bordet først. Det spilles i svinger og på bordet er det kort som har et nummer og en farge og du har til å forlate et brev av deg som jeg har eller samme tall eller som er i samme farge som den der. Målet med spillet er å la alle kortene på bordet først. Gjør matchende kort og du er utgivelsen. Tegnene i Disney-filmen Aladdin dekorere kortene du har å spille. Spillet av UNO er et kortspill veldig berømt og morsomt. Kort kan ha tegninger av tegneseriefigurer, film og være fargerike.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Multispiller UNO Spillkort for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Multispiller flash spill kalt Multispiller UNO Spillkort. Og husk at dette er et gratis spill som heter Multispiller UNO Spillkort og det er relatert til Multispiller. Vårt nye spill Multispiller UNO Spillkort er en av de beste spillene i Multispiller du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Multispiller UNO Spillkort at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Multispiller UNO Spillkort
BAKSIDE

Multispiller mest spilte spillene

Tabellen Fotball SPILLER ►

Tabellen fotball

6
6 av 10 - 3486 stemmer
Spilte
33013
ganger

I dette spillet kan du spille bord fotball, er fotball spilles på et bord satt opp som en fotballbane. For å spille må du starte ved å velge mellom tre forskjellige felttyper: spille på gress, på stranden eller på isen. Og du kan også velge å spille alene eller i multiplayer-modus. Instruksjoner: 1 player mode - bruke opp-og ned-pilene til å flytte utstyr i ønsket retning; 2 spiller modus - Utfordre dine venner i multiplayer-modus. Utnytte opp og ned pilene for spiller 1 og eller tast ...

Connect4 SPILLER ►

Connect4

3
3 av 10 - 1728 stemmer
Spilte
30429
ganger

Den klassiske koble 4 spillet. Instruksjoner: Klikk for å sette prikken hvor du vil.

Missiler mot spøkelser SPILLER ►

Missiler mot spøkelser

5
5 av 10 - 1116 stemmer
Spilte
20358
ganger

To-player spill der du må fullføre alle mulige fantomer med brann raketter mot dem. Få flere poeng enn motstanderen til å være vinneren, skyte de onde spøkelser. Du kan velge mellom to forskjellige spillmoduser. Instruksjoner: Spiller en må skyte med shift-tasten, og spiller 2 har å gjøre med styretasten. Beregn din rakett behov for å nå noen av spøkelsene nå. Yngre spøkelser vil gi deg flere poeng enn store. Beat motstanderen din og ødelegge alle spøkelsene.