Spill Gratis

Magnet Ninja

Spillet av multispiller

Magnet ninja

Magnet Ninja Vurdering: 7/10

Magnet ninja spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Gratis på linje spill for to spillere, hvor du og en venn kan håndtere to magnetiske ninjaer. Å passere hindringer, har hver ninja evnen å frastøte eller tiltrekke den andre, henholdsvis. Kontrollene er WASD-tastene for ett og piltastene for den andre. Utnytt kløkt for å beseire fiender, passere hindringer og nå neste nivå magneter.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8823 ganger. Vurdering 2866 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 102 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8823 ganger
Magnet Ninja

Blitz spill for to spillere, et plattformspill med hindringer eller fiender, gåter og puslespill-type og intelligens, alle med Flerspiller-modus.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Magnet Ninja for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Multispiller flash spill kalt Magnet Ninja. Og husk at dette er et gratis spill som heter Magnet Ninja og det er relatert til Multispiller. Vårt nye spill Magnet Ninja er en av de beste spillene i Multispiller du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Magnet Ninja at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Magnet Ninja
BAKSIDE

Multispiller mest spilte spillene

Multispiller UNO Spillkort SPILLER ►

Multispiller uno spillkort

4
4 av 10 - 71798 stemmer
Spilte
761575
ganger

UNO kortspill online. Det er et multiplayer spill, i dette tilfellet de andre spillerne blir spilt av datamaskinen. Det spilles med musen og målet er å gå tom for kort først. Du tjener poeng. Du må være å sette kortene på bordet for å være i samme farge eller samme antall som du har noen fra kortene dine. Disse brevene med figurene fra Disney-filmen Aladdin. Vi må prøve å stoppe de første alle kortene på bordet og deretter avstå hvilken som helst bokstav. Det er morsomt og vaneda ...

Tabellen Fotball SPILLER ►

Tabellen fotball

6
6 av 10 - 3486 stemmer
Spilte
32868
ganger

I dette spillet kan du spille bord fotball, er fotball spilles på et bord satt opp som en fotballbane. For å spille må du starte ved å velge mellom tre forskjellige felttyper: spille på gress, på stranden eller på isen. Og du kan også velge å spille alene eller i multiplayer-modus. Instruksjoner: 1 player mode - bruke opp-og ned-pilene til å flytte utstyr i ønsket retning; 2 spiller modus - Utfordre dine venner i multiplayer-modus. Utnytte opp og ned pilene for spiller 1 og eller tast ...

Connect4 SPILLER ►

Connect4

3
3 av 10 - 1728 stemmer
Spilte
30298
ganger

Den klassiske koble 4 spillet. Instruksjoner: Klikk for å sette prikken hvor du vil.