Spill Gratis

Multiplayer Minigolf

Spillet av multispiller

Multiplayer minigolf

Multiplayer Minigolf Vurdering: 6/10

Multiplayer minigolf spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne morsomme gratis på linje spillet bringer essensen av ekte god minigolf, men med innslag av humor og moro. Ulike felt av minigolf fremover gi deg overraskelser og hindringer som du må passere for å vinne spillet. Også du kan spille med morsomme figurer som en skotte, en vampyr og enda en bie! Ha det gøy med dette spillet Minigolf som du kontrollerer med datamaskinen musen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7585 ganger. Vurdering 3287 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 12 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7585 ganger
Multiplayer Minigolf

Et spill av Minigolf tar sikte, men også høy presisjon når du trykker på golf ball med mer eller mindre styrke, etter behov.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Multiplayer Minigolf for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Multispiller flash spill kalt Multiplayer Minigolf. Og husk at dette er et gratis spill som heter Multiplayer Minigolf og det er relatert til Multispiller. Vårt nye spill Multiplayer Minigolf er en av de beste spillene i Multispiller du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Multiplayer Minigolf at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Multiplayer Minigolf
BAKSIDE

Multispiller mest spilte spillene

Multispiller UNO Spillkort SPILLER ►

Multispiller uno spillkort

4
4 av 10 - 71798 stemmer
Spilte
761781
ganger

UNO kortspill online. Det er et multiplayer spill, i dette tilfellet de andre spillerne blir spilt av datamaskinen. Det spilles med musen og målet er å gå tom for kort først. Du tjener poeng. Du må være å sette kortene på bordet for å være i samme farge eller samme antall som du har noen fra kortene dine. Disse brevene med figurene fra Disney-filmen Aladdin. Vi må prøve å stoppe de første alle kortene på bordet og deretter avstå hvilken som helst bokstav. Det er morsomt og vaneda ...

Tabellen Fotball SPILLER ►

Tabellen fotball

6
6 av 10 - 3486 stemmer
Spilte
33001
ganger

I dette spillet kan du spille bord fotball, er fotball spilles på et bord satt opp som en fotballbane. For å spille må du starte ved å velge mellom tre forskjellige felttyper: spille på gress, på stranden eller på isen. Og du kan også velge å spille alene eller i multiplayer-modus. Instruksjoner: 1 player mode - bruke opp-og ned-pilene til å flytte utstyr i ønsket retning; 2 spiller modus - Utfordre dine venner i multiplayer-modus. Utnytte opp og ned pilene for spiller 1 og eller tast ...

Connect4 SPILLER ►

Connect4

3
3 av 10 - 1728 stemmer
Spilte
30420
ganger

Den klassiske koble 4 spillet. Instruksjoner: Klikk for å sette prikken hvor du vil.