Spill Gratis

Plattformer Tar

Spillet av multispiller

Plattformer tar

Plattformer Tar Vurdering: 8/10

Plattformer tar spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En morsom og vanedannende gratis på linje skytespill, hoppe på plattformer. I dette spillet, med enkel spillet, vil du tilpasse figuren din, ved å velge din farge og ansiktet, og velge et hodeplagg, klær og tilpasset pistol. Og du kan spille mot datamaskinen eller en venn, ved hjelp av den samme tastatur. Bruk piltastene til å flytte, til Z skyte og X for å pumpe for spiller 1 og WASD-tastene, T og Y for spiller 2. Sikker på at du bruker litt moro.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8263 ganger. Vurdering 2968 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 40 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8263 ganger
Plattformer Tar

Dette spillet blander slag over plattformer, med Super Smash Bros stil, med kraftigere skytevåpen, noe som resulterer i en svært fleksibel og dynamisk spill med noen fine action og tegn.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Plattformer Tar for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Multispiller flash spill kalt Plattformer Tar. Og husk at dette er et gratis spill som heter Plattformer Tar og det er relatert til Multispiller. Vårt nye spill Plattformer Tar er en av de beste spillene i Multispiller du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Plattformer Tar at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Plattformer Tar
BAKSIDE

Multispiller mest spilte spillene

Multispiller UNO Spillkort SPILLER ►

Multispiller uno spillkort

4
4 av 10 - 71798 stemmer
Spilte
761781
ganger

UNO kortspill online. Det er et multiplayer spill, i dette tilfellet de andre spillerne blir spilt av datamaskinen. Det spilles med musen og målet er å gå tom for kort først. Du tjener poeng. Du må være å sette kortene på bordet for å være i samme farge eller samme antall som du har noen fra kortene dine. Disse brevene med figurene fra Disney-filmen Aladdin. Vi må prøve å stoppe de første alle kortene på bordet og deretter avstå hvilken som helst bokstav. Det er morsomt og vaneda ...

Tabellen Fotball SPILLER ►

Tabellen fotball

6
6 av 10 - 3486 stemmer
Spilte
33001
ganger

I dette spillet kan du spille bord fotball, er fotball spilles på et bord satt opp som en fotballbane. For å spille må du starte ved å velge mellom tre forskjellige felttyper: spille på gress, på stranden eller på isen. Og du kan også velge å spille alene eller i multiplayer-modus. Instruksjoner: 1 player mode - bruke opp-og ned-pilene til å flytte utstyr i ønsket retning; 2 spiller modus - Utfordre dine venner i multiplayer-modus. Utnytte opp og ned pilene for spiller 1 og eller tast ...

Connect4 SPILLER ►

Connect4

3
3 av 10 - 1728 stemmer
Spilte
30420
ganger

Den klassiske koble 4 spillet. Instruksjoner: Klikk for å sette prikken hvor du vil.