Spill Gratis

beat av trommer

Spillet av musikk

Beat av trommer

Beat av trommer Vurdering: 6/10

Beat av trommer spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En liten vill streife den afrikanske ørkenen i takt med trommene. Du må spille med piltastene på valdet å avansere i spillet. Det er en kombinasjon for å avansere og en annen til å angripe. Du må samle soldatene i stammen for å starte din angripe fiender. Ikke mislykkes i det tempo og nyte en morsom tid.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6479 ganger. Vurdering 3667 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 16 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6479 ganger
beat av trommer

Et musikkspill hvor du må spille tastekombinasjonen som flytter krigere i stammen. Karakterer som er soldater fra en stamme i Afrika som vandrer gjennom ørkenen i takt med musikken. Gjenta rytmen av trommer med tastaturtastene til å bevege seg og angripe.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter beat av trommer for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Musikk flash spill kalt beat av trommer. Og husk at dette er et gratis spill som heter beat av trommer og det er relatert til Musikk. Vårt nye spill beat av trommer er en av de beste spillene i Musikk du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt beat av trommer at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

beat av trommer
BAKSIDE

Musikk mest spilte spillene

Emulator piano online SPILLER ►

Emulator piano online

3
3 av 10 - 19508 stemmer
Spilte
221822
ganger

Simulator å spille piano på nettet som lar deg spille tastene med bare å trykke på bokstavtastene på tastaturet og røre henne høres ut som en ekte piano. En gratis emulator for å spille piano på datamaskinen med ekte piano lyd. Du kan bruke tastene på tastaturet eller trykk på venstre museknapp på de virtuelle tastene og noter virkelig lyd. Bruk dette spillet for å øve med noter, noter og spille alt du vil ha musikk. Moro og utdanning i en enkelt aktivitet.

Spille Pianoer SPILLER ►

Spille pianoer

3
3 av 10 - 10924 stemmer
Spilte
154280
ganger

I denne musikken spillet, må du spille piano for å komponere en stein melodi. Å spille piano, vil du puls venstre knappen musen over nøkkelen og å endre andre viktige av piano, beveger du musen.

Xylofon Mester SPILLER ►

Xylofon mester

6
6 av 10 - 5130 stemmer
Spilte
64907
ganger

Komponer din egen musikk med denne store xylofon! Instruksjoner: spille med tastaturet ved hjelp av tastene A, S, D, F, J, K, L, og;. Trykk på hver av tastene når bokstaven for at farge når den gule linjen. Have fun!