Spill Gratis

Danser hip-hop

Spillet av musikk

Danser hip-hop

Danser hip-hop Vurdering: 4/10

Danser hip-hop spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En dansespill der du må lære å danse hip-hop. Du må se bevegelsene til danseren. Med tallene i tastaturet, markerer tallene representerer bevegelsene. Når du har kombinasjonen skriver trykk mellomromstasten. Din danser vil gjøre bevegelsene er de samme, og hvis du vinner. Du må gjøre alle dansetrinn som gjør modellen danser. Du må være rask å skrive tallkombinasjoner og tjene mer poeng.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6760 ganger. Vurdering 3529 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 8 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6760 ganger
Danser hip-hop

Dans spill for fans av hip-hop. Et musikkspill der du må følge bevegelsene til en danser. Med tastaturet slå numrene som representerer dansetrinn. Din danser vil utføre bevegelser som må ligne originalene. Lytt til musikk og se på gruppen av gutter danset i gaten. Dette street dance er kjent i hele verden og har blitt svært fasjonable. Meget smidig og kompliserte bevegelser som krever mye fysisk ferdighet å være.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Danser hip-hop for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Musikk flash spill kalt Danser hip-hop. Og husk at dette er et gratis spill som heter Danser hip-hop og det er relatert til Musikk. Vårt nye spill Danser hip-hop er en av de beste spillene i Musikk du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Danser hip-hop at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Danser hip-hop
BAKSIDE

Musikk mest spilte spillene

Emulator piano online SPILLER ►

Emulator piano online

3
3 av 10 - 19508 stemmer
Spilte
221822
ganger

Simulator å spille piano på nettet som lar deg spille tastene med bare å trykke på bokstavtastene på tastaturet og røre henne høres ut som en ekte piano. En gratis emulator for å spille piano på datamaskinen med ekte piano lyd. Du kan bruke tastene på tastaturet eller trykk på venstre museknapp på de virtuelle tastene og noter virkelig lyd. Bruk dette spillet for å øve med noter, noter og spille alt du vil ha musikk. Moro og utdanning i en enkelt aktivitet.

Spille Pianoer SPILLER ►

Spille pianoer

3
3 av 10 - 10924 stemmer
Spilte
154280
ganger

I denne musikken spillet, må du spille piano for å komponere en stein melodi. Å spille piano, vil du puls venstre knappen musen over nøkkelen og å endre andre viktige av piano, beveger du musen.

Xylofon Mester SPILLER ►

Xylofon mester

6
6 av 10 - 5130 stemmer
Spilte
64907
ganger

Komponer din egen musikk med denne store xylofon! Instruksjoner: spille med tastaturet ved hjelp av tastene A, S, D, F, J, K, L, og;. Trykk på hver av tastene når bokstaven for at farge når den gule linjen. Have fun!