Spill Gratis

fest sjef

Spillet av musikk

Fest sjef

Fest sjef Vurdering: 8/10

Fest sjef spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvordan ønsker du å organisere din egen musikk festival? Hvis du er en stor av disse festivalene, som holdes i hovedsak i løpet av sommeren, dette spillet vil du virker veldig interessant. Du må kontrollere hver minste detalj, slik som å plassere scenen, ansette grupper og bestemme prisen på inngangsbilletten.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6019 ganger. Vurdering 3690 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6019 ganger
fest sjef

Ledelse spill er om den administrative delen av hele virksomheten. I dette tilfellet, må spilleren styre en musikkfestival for å gjøre det til en suksess og mange besøkende som kommer til å delta på konserter å være organisert. Vi må ta hensyn til andre tilleggstjenester.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter fest sjef for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Musikk flash spill kalt fest sjef. Og husk at dette er et gratis spill som heter fest sjef og det er relatert til Musikk. Vårt nye spill fest sjef er en av de beste spillene i Musikk du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt fest sjef at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

fest sjef
BAKSIDE

Musikk mest spilte spillene

Emulator piano online SPILLER ►

Emulator piano online

3
3 av 10 - 19508 stemmer
Spilte
221822
ganger

Simulator å spille piano på nettet som lar deg spille tastene med bare å trykke på bokstavtastene på tastaturet og røre henne høres ut som en ekte piano. En gratis emulator for å spille piano på datamaskinen med ekte piano lyd. Du kan bruke tastene på tastaturet eller trykk på venstre museknapp på de virtuelle tastene og noter virkelig lyd. Bruk dette spillet for å øve med noter, noter og spille alt du vil ha musikk. Moro og utdanning i en enkelt aktivitet.

Spille Pianoer SPILLER ►

Spille pianoer

3
3 av 10 - 10924 stemmer
Spilte
154280
ganger

I denne musikken spillet, må du spille piano for å komponere en stein melodi. Å spille piano, vil du puls venstre knappen musen over nøkkelen og å endre andre viktige av piano, beveger du musen.

Xylofon Mester SPILLER ►

Xylofon mester

6
6 av 10 - 5130 stemmer
Spilte
64907
ganger

Komponer din egen musikk med denne store xylofon! Instruksjoner: spille med tastaturet ved hjelp av tastene A, S, D, F, J, K, L, og;. Trykk på hver av tastene når bokstaven for at farge når den gule linjen. Have fun!