Spill Gratis

Gangnam Style Blokker

Spillet av musikk

Gangnam style blokker

Gangnam Style Blokker Vurdering: 8/10

Gangnam style blokker spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Plasser blokkene nøye i dette gratis på linje spillet slik at du satte scenen for Psy, som vil hoppe på scenen for å gjøre hesten dans mens Gangnam Style spiller. Du vil bruke trekasser, metall trommer, stålbjelker og treklosser for en solid konstruksjon som Psy må være i stand til å danse for en stund uten å falle. Et morsomt spill med treffet for øyeblikket.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10419 ganger. Vurdering 2221 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 152 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10419 ganger
Gangnam Style Blokker

Gratis online spill av Gangnam Style med Psy, hvor du må bygge en scene med blokker si at han kan gjøre hesten dans uten å falle for tidlig. Plasser blokkene for å skape et stabilt å danse Gangnam Style.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Gangnam Style Blokker for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Musikk flash spill kalt Gangnam Style Blokker. Og husk at dette er et gratis spill som heter Gangnam Style Blokker og det er relatert til Musikk. Vårt nye spill Gangnam Style Blokker er en av de beste spillene i Musikk du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Gangnam Style Blokker at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Gangnam Style Blokker
BAKSIDE

Musikk mest spilte spillene

Emulator piano online SPILLER ►

Emulator piano online

3
3 av 10 - 19502 stemmer
Spilte
221651
ganger

Simulator å spille piano på nettet som lar deg spille tastene med bare å trykke på bokstavtastene på tastaturet og røre henne høres ut som en ekte piano. En gratis emulator for å spille piano på datamaskinen med ekte piano lyd. Du kan bruke tastene på tastaturet eller trykk på venstre museknapp på de virtuelle tastene og noter virkelig lyd. Bruk dette spillet for å øve med noter, noter og spille alt du vil ha musikk. Moro og utdanning i en enkelt aktivitet.

Spille Pianoer SPILLER ►

Spille pianoer

3
3 av 10 - 10924 stemmer
Spilte
154157
ganger

I denne musikken spillet, må du spille piano for å komponere en stein melodi. Å spille piano, vil du puls venstre knappen musen over nøkkelen og å endre andre viktige av piano, beveger du musen.

Xylofon Mester SPILLER ►

Xylofon mester

6
6 av 10 - 5130 stemmer
Spilte
64754
ganger

Komponer din egen musikk med denne store xylofon! Instruksjoner: spille med tastaturet ved hjelp av tastene A, S, D, F, J, K, L, og;. Trykk på hver av tastene når bokstaven for at farge når den gule linjen. Have fun!