Spill Gratis

Lære å spille musikk

Spillet av musikk

Lære å spille musikk

Lære å spille musikk Vurdering: 7/10

Lære å spille musikk spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Har du lyst til å spille musikk? Med denne simulatoren kan du være en rockestjerne. Følg de fargede prikker med nøklene til å spille notene i samme tempo som spillet tilbyr deg. Trykk dine egne rockelåter og lære musikk på en enkel måte. Notater vises i fire farger, og du må klikke på de spesielle nøkler for å spille musikk som på en gang. Spill tastaturet som en elektrisk gitar. Lær å spille som en profesjonell musiker.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7121 ganger. Vurdering 3500 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 72 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7121 ganger
Lære å spille musikk

En gratis versjon av Guitar Hero for å spille online. En emulator av det berømte spillet med musikk som millioner av mennesker har lært å spille musikkinstrumenter. Du vil bli en stjerne av rock musikk på en enkel og morsom måte. Hold farger til taster på tastaturet og late som du spiller elektrisk gitar, bass, trommer, piano eller andre musikalske instrument. Et enkelt spill for alle aldre, lett å lære og følge. Spill på flere språk for å gjøre det enklere for deg å følge eventyret.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Lære å spille musikk for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Musikk flash spill kalt Lære å spille musikk. Og husk at dette er et gratis spill som heter Lære å spille musikk og det er relatert til Musikk. Vårt nye spill Lære å spille musikk er en av de beste spillene i Musikk du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Lære å spille musikk at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Lære å spille musikk
BAKSIDE

Musikk mest spilte spillene

Emulator piano online SPILLER ►

Emulator piano online

3
3 av 10 - 19502 stemmer
Spilte
221651
ganger

Simulator å spille piano på nettet som lar deg spille tastene med bare å trykke på bokstavtastene på tastaturet og røre henne høres ut som en ekte piano. En gratis emulator for å spille piano på datamaskinen med ekte piano lyd. Du kan bruke tastene på tastaturet eller trykk på venstre museknapp på de virtuelle tastene og noter virkelig lyd. Bruk dette spillet for å øve med noter, noter og spille alt du vil ha musikk. Moro og utdanning i en enkelt aktivitet.

Spille Pianoer SPILLER ►

Spille pianoer

3
3 av 10 - 10924 stemmer
Spilte
154157
ganger

I denne musikken spillet, må du spille piano for å komponere en stein melodi. Å spille piano, vil du puls venstre knappen musen over nøkkelen og å endre andre viktige av piano, beveger du musen.

Xylofon Mester SPILLER ►

Xylofon mester

6
6 av 10 - 5130 stemmer
Spilte
64754
ganger

Komponer din egen musikk med denne store xylofon! Instruksjoner: spille med tastaturet ved hjelp av tastene A, S, D, F, J, K, L, og;. Trykk på hver av tastene når bokstaven for at farge når den gule linjen. Have fun!