Spill Gratis

Maur Danser

Spillet av musikk

Maur danser

Maur Danser Vurdering: 7/10

Maur danser spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet vil du lære maur å danse. Å skape bedre atmosfære, kan du legge riktig musikk, eller du kan lære mauren å synge noe mens man danser. Du kan også gjøre noen sopp-lignende ting danse bak maur ditt. Trekk kan også velges. Hvis du vil, kan du endre maur trekk i henhold til forskjellig musikk. Ha det gøy!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8565 ganger. Vurdering 2872 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 120 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8565 ganger
Maur Danser

Når man snakker om maur, er det lett å tenke opptatt arbeider eller små skapninger. Har du noen gang tenkt at maur kan danse, akkurat som mennesker?

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Maur Danser for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Musikk flash spill kalt Maur Danser. Og husk at dette er et gratis spill som heter Maur Danser og det er relatert til Musikk. Vårt nye spill Maur Danser er en av de beste spillene i Musikk du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Maur Danser at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Maur Danser
BAKSIDE

Musikk mest spilte spillene

Emulator piano online SPILLER ►

Emulator piano online

3
3 av 10 - 19502 stemmer
Spilte
221651
ganger

Simulator å spille piano på nettet som lar deg spille tastene med bare å trykke på bokstavtastene på tastaturet og røre henne høres ut som en ekte piano. En gratis emulator for å spille piano på datamaskinen med ekte piano lyd. Du kan bruke tastene på tastaturet eller trykk på venstre museknapp på de virtuelle tastene og noter virkelig lyd. Bruk dette spillet for å øve med noter, noter og spille alt du vil ha musikk. Moro og utdanning i en enkelt aktivitet.

Spille Pianoer SPILLER ►

Spille pianoer

3
3 av 10 - 10924 stemmer
Spilte
154157
ganger

I denne musikken spillet, må du spille piano for å komponere en stein melodi. Å spille piano, vil du puls venstre knappen musen over nøkkelen og å endre andre viktige av piano, beveger du musen.

Xylofon Mester SPILLER ►

Xylofon mester

6
6 av 10 - 5130 stemmer
Spilte
64754
ganger

Komponer din egen musikk med denne store xylofon! Instruksjoner: spille med tastaturet ved hjelp av tastene A, S, D, F, J, K, L, og;. Trykk på hver av tastene når bokstaven for at farge når den gule linjen. Have fun!