Spill Gratis

Piano Spille og Lytte

Spillet av musikk

Piano spille og lytte

Piano Spille og Lytte Vurdering: 7/10

Piano spille og lytte spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette på linje spillet, vil du kunne spille piano med tastene på tastaturet. I piano tastene du ser på skjermen vil bli skrevet brevene som tilsvarer tastene på tastaturet. I tillegg, som du spiller, vil notene vises i øvre ansatte. Hva mer kan du endre lydene som slippes ut av piano, fra klassisk piano til gitar, orgel, tuba og saksofon.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 23838 ganger. Vurdering 872 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 1036 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 23838 ganger
Piano Spille og Lytte

Piano er et musikkinstrument klassifisert som et tastatur instrument svingende strenger for den tradisjonelle klassifiseringssystem. Men, og stadig oftere, er det erstattet av elektroniske synthesizere eller tastaturer, som denne på linje spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Piano Spille og Lytte for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Musikk flash spill kalt Piano Spille og Lytte. Og husk at dette er et gratis spill som heter Piano Spille og Lytte og det er relatert til Musikk. Vårt nye spill Piano Spille og Lytte er en av de beste spillene i Musikk du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Piano Spille og Lytte at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Piano Spille og Lytte
BAKSIDE

Musikk mest spilte spillene

Emulator piano online SPILLER ►

Emulator piano online

3
3 av 10 - 19502 stemmer
Spilte
221651
ganger

Simulator å spille piano på nettet som lar deg spille tastene med bare å trykke på bokstavtastene på tastaturet og røre henne høres ut som en ekte piano. En gratis emulator for å spille piano på datamaskinen med ekte piano lyd. Du kan bruke tastene på tastaturet eller trykk på venstre museknapp på de virtuelle tastene og noter virkelig lyd. Bruk dette spillet for å øve med noter, noter og spille alt du vil ha musikk. Moro og utdanning i en enkelt aktivitet.

Spille Pianoer SPILLER ►

Spille pianoer

3
3 av 10 - 10924 stemmer
Spilte
154157
ganger

I denne musikken spillet, må du spille piano for å komponere en stein melodi. Å spille piano, vil du puls venstre knappen musen over nøkkelen og å endre andre viktige av piano, beveger du musen.

Xylofon Mester SPILLER ►

Xylofon mester

6
6 av 10 - 5130 stemmer
Spilte
64754
ganger

Komponer din egen musikk med denne store xylofon! Instruksjoner: spille med tastaturet ved hjelp av tastene A, S, D, F, J, K, L, og;. Trykk på hver av tastene når bokstaven for at farge når den gule linjen. Have fun!