Spill Gratis

Syngende Hester

Spillet av musikk

Syngende hester

Syngende Hester Vurdering: 9/10

Syngende hester spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne enkle gratis på linje spillet kan du lage en morsom sang ved å klikke på hver av hestene til rett tid til å passe melodier og synge sangen sammen. Et enkelt spill om musikk, hvor det bare å trykke på mus over hver av hestene. Hver har en annen stemme for sangen, og sammen gjør melodien er fullført.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 14353 ganger. Vurdering 1578 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 9.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Vurdering basert på 744 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 14353 ganger
Syngende Hester

Musikkspill, sunget av noen fine hester. En blitz spill om syngende hester, leke med en masse humor og morsomme og kreative.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Syngende Hester for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Musikk flash spill kalt Syngende Hester. Og husk at dette er et gratis spill som heter Syngende Hester og det er relatert til Musikk. Vårt nye spill Syngende Hester er en av de beste spillene i Musikk du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Syngende Hester at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Syngende Hester
BAKSIDE

Musikk mest spilte spillene

Emulator piano online SPILLER ►

Emulator piano online

3
3 av 10 - 19502 stemmer
Spilte
221651
ganger

Simulator å spille piano på nettet som lar deg spille tastene med bare å trykke på bokstavtastene på tastaturet og røre henne høres ut som en ekte piano. En gratis emulator for å spille piano på datamaskinen med ekte piano lyd. Du kan bruke tastene på tastaturet eller trykk på venstre museknapp på de virtuelle tastene og noter virkelig lyd. Bruk dette spillet for å øve med noter, noter og spille alt du vil ha musikk. Moro og utdanning i en enkelt aktivitet.

Spille Pianoer SPILLER ►

Spille pianoer

3
3 av 10 - 10924 stemmer
Spilte
154157
ganger

I denne musikken spillet, må du spille piano for å komponere en stein melodi. Å spille piano, vil du puls venstre knappen musen over nøkkelen og å endre andre viktige av piano, beveger du musen.

Xylofon Mester SPILLER ►

Xylofon mester

6
6 av 10 - 5130 stemmer
Spilte
64754
ganger

Komponer din egen musikk med denne store xylofon! Instruksjoner: spille med tastaturet ved hjelp av tastene A, S, D, F, J, K, L, og;. Trykk på hver av tastene når bokstaven for at farge når den gule linjen. Have fun!