Spill Gratis

Parkering for tunge kjøretøy

Spillet av parkering

Parkering for tunge kjøretøy

Parkering for tunge kjøretøy Vurdering: 5/10

Parkering for tunge kjøretøy spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Din jobb i dette gratis online spillet er å parkere lastebilen i et bestemt sted. Men underveis vil du møte ulike hindringer. Har flere typer kjøretøy for kjøring. Du må kjøre kraner, busser, tog, båter og helikoptre. Styrer retningen til hver side, bakover eller forover med piltastene. I tillegg er det nattdrift. Du må tenke hvordan å løse gåter. I den enkle versjonen av spillet, har du fire låter som du kan bruke på alle nivå.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11402 ganger. Vurdering 1701 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 256 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11402 ganger
Parkering for tunge kjøretøy

Parkere lastebilen er en av de vanskeligste oppgavene for en lastebilsjåfør. Størrelsen av kjøretøyet gjør det vanskelig å manøvrere. Denne lastebilen simulator, må du flytte bilen for å ta ham til parkeringsplass tilordnet parkering. Du må manøvrere unngå ulike hindringer som er oppstått i banen. I tillegg til lastebilen er du i stand til å kjøre kraner, tog, skip og andre forskjellige kjøretøy. En veldig god måte å lære å parkere.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Parkering for tunge kjøretøy for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Parkering flash spill kalt Parkering for tunge kjøretøy. Og husk at dette er et gratis spill som heter Parkering for tunge kjøretøy og det er relatert til Parkering. Vårt nye spill Parkering for tunge kjøretøy er en av de beste spillene i Parkering du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Parkering for tunge kjøretøy at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Parkering for tunge kjøretøy
BAKSIDE

Parkering mest spilte spillene

Parkering Bil SPILLER ►

Parkering bil

6
6 av 10 - 2548 stemmer
Spilte
30488
ganger

I dette dataspillet, må du parkere i bare tilgjengelig plass for parkering. Du bruker piltastene til å kjøre bilen. Du mister når du berører kontinuerlig linje eller invadere andre parkering. Flytt bilen for parkering for å forlate bilen på rett sted. Du må se på den ledige plassen til å forlate kjøretøyet. Du må være forsiktig, som i det virkelige liv ikke til å ta kontakt med de andre bilene er parkert. Når du har førerkort dette er en av de vanskeligste øvelsene.

3D BMW Parkering SPILLER ►

3d bmw parkering

5
5 av 10 - 1610 stemmer
Spilte
20514
ganger

Et gratis på linje spill hvor du må parkere en grå BMW, med et fullt 3D-miljø. Du må bruke pilene til bevegelse, og mellomromstasten til å bremse. Et bilspill i 3D kvalitet, på linje og gratis.

Betjent Park SPILLER ►

Betjent park

5
5 av 10 - 708 stemmer
Spilte
14162
ganger

I dette spillet er du som er betjent park, dine klienter er unike, så du må være forsiktig for ikke å støte bilen inn i andre biler parkert mot fortauskant eller parkering. Du har 3 minutter å parkere bilen, er andre biler venter og innleggelse. Styr bilen med piltastene.