Spill Gratis

Park med Presisjon

Spillet av parkering

Park med presisjon

Park med Presisjon Vurdering: 7/10

Park med presisjon spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Er du en dyktig sjåfør fokusert på presisjon parkering? Eller bare en nybegynner som knapt vet hvordan du skal kjøre? Hvis du tror du er god til å håndtere enhver bil, prøve denne nye spennende parkering spillet og se hvordan du kan blande moro med noen vanskelige oppdrag. Bruk piltastene for å flytte bilen, og se at fronten av bilen vender ordet "Foran" skrevet på parkeringsplass, og at baksiden av bilen er på ordet "Tilbake". Vær forsiktig så du ikke bremser bilen, og parkere den i minst mulig tid!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7872 ganger. Vurdering 2813 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 62 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7872 ganger
Park med Presisjon

Parkering er lov å stoppe et kjøretøy og forlate den ubebodd i mer enn en viss tid. Parkering på den ene eller begge sider av en veg er ofte tillatt, men ofte med begrensninger og ikke alltid det samme i forhold til land. Parkeringsmuligheter, som garasjer, er bygget i kombinasjon med de fleste bygninger for å lette kommer og går av bygningens brukere.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Park med Presisjon for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Parkering flash spill kalt Park med Presisjon. Og husk at dette er et gratis spill som heter Park med Presisjon og det er relatert til Parkering. Vårt nye spill Park med Presisjon er en av de beste spillene i Parkering du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Park med Presisjon at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Park med Presisjon
BAKSIDE

Parkering mest spilte spillene

Parkering Bil SPILLER ►

Parkering bil

6
6 av 10 - 2548 stemmer
Spilte
30613
ganger

I dette dataspillet, må du parkere i bare tilgjengelig plass for parkering. Du bruker piltastene til å kjøre bilen. Du mister når du berører kontinuerlig linje eller invadere andre parkering. Flytt bilen for parkering for å forlate bilen på rett sted. Du må se på den ledige plassen til å forlate kjøretøyet. Du må være forsiktig, som i det virkelige liv ikke til å ta kontakt med de andre bilene er parkert. Når du har førerkort dette er en av de vanskeligste øvelsene.

3D BMW Parkering SPILLER ►

3d bmw parkering

5
5 av 10 - 1610 stemmer
Spilte
20658
ganger

Et gratis på linje spill hvor du må parkere en grå BMW, med et fullt 3D-miljø. Du må bruke pilene til bevegelse, og mellomromstasten til å bremse. Et bilspill i 3D kvalitet, på linje og gratis.

Betjent Park SPILLER ►

Betjent park

5
5 av 10 - 708 stemmer
Spilte
14289
ganger

I dette spillet er du som er betjent park, dine klienter er unike, så du må være forsiktig for ikke å støte bilen inn i andre biler parkert mot fortauskant eller parkering. Du har 3 minutter å parkere bilen, er andre biler venter og innleggelse. Styr bilen med piltastene.