Spill Gratis

Parker Bilen Min

Spillet av parkering

Parker bilen min

Parker Bilen Min Vurdering: 6/10

Parker bilen min spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje bilen bilspill din jobb er å parkere bilen i den angitte parkeringsplass så raskt som mulig, men unngå å skade andre biler eller treffer vegger. Du har bare ett liv i dette spillet. Bruk piltastene for å flytte bilen. Når du starter et nivå, før du begynner å kjøre, må du klikke på spillet lekeområdet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6376 ganger. Vurdering 3149 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 20 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6376 ganger
Parker Bilen Min

parkeringsplass, hinderløype vei,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Parker Bilen Min for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Parkering flash spill kalt Parker Bilen Min. Og husk at dette er et gratis spill som heter Parker Bilen Min og det er relatert til Parkering. Vårt nye spill Parker Bilen Min er en av de beste spillene i Parkering du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Parker Bilen Min at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Parker Bilen Min
BAKSIDE

Parkering mest spilte spillene

Parkering Bil SPILLER ►

Parkering bil

6
6 av 10 - 2548 stemmer
Spilte
30488
ganger

I dette dataspillet, må du parkere i bare tilgjengelig plass for parkering. Du bruker piltastene til å kjøre bilen. Du mister når du berører kontinuerlig linje eller invadere andre parkering. Flytt bilen for parkering for å forlate bilen på rett sted. Du må se på den ledige plassen til å forlate kjøretøyet. Du må være forsiktig, som i det virkelige liv ikke til å ta kontakt med de andre bilene er parkert. Når du har førerkort dette er en av de vanskeligste øvelsene.

3D BMW Parkering SPILLER ►

3d bmw parkering

5
5 av 10 - 1610 stemmer
Spilte
20514
ganger

Et gratis på linje spill hvor du må parkere en grå BMW, med et fullt 3D-miljø. Du må bruke pilene til bevegelse, og mellomromstasten til å bremse. Et bilspill i 3D kvalitet, på linje og gratis.

Betjent Park SPILLER ►

Betjent park

5
5 av 10 - 708 stemmer
Spilte
14162
ganger

I dette spillet er du som er betjent park, dine klienter er unike, så du må være forsiktig for ikke å støte bilen inn i andre biler parkert mot fortauskant eller parkering. Du har 3 minutter å parkere bilen, er andre biler venter og innleggelse. Styr bilen med piltastene.