Spill Gratis

Parkere Biler Raske

Spillet av parkering

Parkere biler raske

Parkere Biler Raske Vurdering: 6/10

Parkere biler raske spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis in linje spill, kan du bevise at du er den raskeste, mest talentfulle parkering fyren ever! Men, har du noen gang parkert en rask bil? Kjør rundt i byen parkeringsplass i hvert sted du kan se! Se opp for hindringer og andre biler, spesielt i trange rom. Og husk dine trafikkregler!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7728 ganger. Vurdering 2653 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 108 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7728 ganger
Parkere Biler Raske

raske biler, manøvrer,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Parkere Biler Raske for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Parkering flash spill kalt Parkere Biler Raske. Og husk at dette er et gratis spill som heter Parkere Biler Raske og det er relatert til Parkering. Vårt nye spill Parkere Biler Raske er en av de beste spillene i Parkering du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Parkere Biler Raske at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Parkere Biler Raske
BAKSIDE

Parkering mest spilte spillene

Parkering Bil SPILLER ►

Parkering bil

6
6 av 10 - 2548 stemmer
Spilte
30488
ganger

I dette dataspillet, må du parkere i bare tilgjengelig plass for parkering. Du bruker piltastene til å kjøre bilen. Du mister når du berører kontinuerlig linje eller invadere andre parkering. Flytt bilen for parkering for å forlate bilen på rett sted. Du må se på den ledige plassen til å forlate kjøretøyet. Du må være forsiktig, som i det virkelige liv ikke til å ta kontakt med de andre bilene er parkert. Når du har førerkort dette er en av de vanskeligste øvelsene.

3D BMW Parkering SPILLER ►

3d bmw parkering

5
5 av 10 - 1610 stemmer
Spilte
20514
ganger

Et gratis på linje spill hvor du må parkere en grå BMW, med et fullt 3D-miljø. Du må bruke pilene til bevegelse, og mellomromstasten til å bremse. Et bilspill i 3D kvalitet, på linje og gratis.

Betjent Park SPILLER ►

Betjent park

5
5 av 10 - 708 stemmer
Spilte
14162
ganger

I dette spillet er du som er betjent park, dine klienter er unike, så du må være forsiktig for ikke å støte bilen inn i andre biler parkert mot fortauskant eller parkering. Du har 3 minutter å parkere bilen, er andre biler venter og innleggelse. Styr bilen med piltastene.